Fox hand made

KOŽNA GALANTERIJA

KOŽNA GALANTERIJA
Ručna izrada predmeta od prirodne kože.
KUPITE IZ RADIONICE.
Besplatna dostava za kupovinu dva ili više proizvoda.
Naša priča

Kožna galanterija FOX je na početku bila samo san. San se pretvorio u ideju a ideja u plan... Zacrtali smo sebi da znanje i umeće koje se prenosi u porodici već generacijama konačno pretvorimo u nešto opipljivo... nešto naše.

Krenuli smo sa jednom starom mašinom i nekoliko kvadrata kože... Nakon mnogo rada, truda i pre svega ljubavi prema onome sa čime se bavimo rodila se kožna galanterija Fox. Naša zelja je bila da svojim radom i ljubavlju stvorimo nešto što će i drugi zavoleti. Želeli smo lepe, kvalitetne i pre svega pristupačne proizvode. Sam naziv kozne galanterije Fabrica Ob Xenia (FOX) znači "radionica za darove". Dar od nas za Vas ili vaše voljene. Sanjali smo i ostvarilo nam se. Danas naša kožna galanterija ima velik asortiman proizvoda počevši od novčanika, kaiševa, torbi, futrola itd. Naši snovi i želje rastu... a samim tim i naša porodična galanterija.

Ukoliko zelite sebi ili nekom drugom da poklonite nešto lepo, kvalitetno i pre svega praktično posetite našu radionicu za darove.
Srdačno vaša kožna galanterija FOX.